(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vepřové srdce na divoko
Potřebné ingredience
Suroviny:vepřové srdce,5 žampionů-nebo sušené-velká cibule nakrájená na drobno,3 stroužky česneku prolisované,l00g slaniny, koření na divočinu, kmín, hořčice, špetka skořice
Postup přípravy
Postup:Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše několik minut orestujeme. Za občasného podlévání vodou dusíme asi dvě hodiny do změknutí masa. Vydusíme na šťávu, přidáme lžičku hořčice, špetku skořice, zaprášíme moukou a dolijeme vodu na požadované množsví omáčky. Provaříme a případně dosolíme...Příloha podle chuti-bramborová kaše,knedlík.rýže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mima82
(upraveno)
7. 2. 2013, 14:07
Gackulka
(upraveno)
19. 1. 2012, 11:45
Super recept mňam už se jdu chystat vařit snad dostanu doma pochvalu.
žabada
(upraveno)
6. 11. 2010, 20:08
hned bych vypadá to báječně
tomulinecek
(upraveno)
6. 11. 2010, 19:15
Hned bych si dala
hvezdamodra
(upraveno)
6. 11. 2010, 19:14
MNAM
Mi55
(upraveno)
6. 11. 2010, 18:14
Já předem srdce předvařím v papinu, pak dělám stejně. Máte krásně tmavou štávičku, tak to má být, v tom je tá chut.